NEN 1010 Inspectie

Inspectie Nieuwe Elektrische Installatie van Bedrijfspanden

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN 1010 inspecties

NEN 1010 Inspectie voor uw nieuwe elektrische Installatie

Staat er een nieuwe elektrische installatie op de planning of heeft u recent wijzigingen doorgevoerd aan een bestaande installatie? Dan is het verstandig om een inspectie uit te laten voeren. De NEN 1010 inspectie zorgt ervoor dat uw elektrische installatie voldoet aan de essentiële veiligheidsnormen.

Doel van de inspectie

Het belangrijkste doel van een NEN 1010 inspectie is het waarborgen van de veiligheid van personen en eigendommen door ervoor te zorgen dat elektrische installaties aan de geldende normen voldoen.

Het identificeert potentiële gevaren, zoals elektrische schokken, brandgevaar en andere risico’s die verband houden met elektrische installaties.

Inspectie onderdelen

Tijdens een NEN 1010 inspectie worden verschillende aspecten van de elektrische installatie beoordeeld, waaronder de bedrading, schakelapparatuur, aarding, bescherming tegen overbelasting en kortsluiting, en meer.

Het omvat visuele inspecties, metingen en testen om ervoor te zorgen dat de installatie correct is aangelegd en veilig functioneert.

Periodiciteit

NEN 1010 inspecties moeten periodiek worden uitgevoerd, meestal om de vijf jaar voor woningen en met kortere tussenpozen voor gebouwen met een hoger risico of intensiever elektrisch gebruik.

Referenties

Veelgestelde vragen

Een NEN 1010 inspectie is van toepassing op bedrijven die:

  • Een nieuwe elektrische installatie hebben aangesloten
  • Een elektrische installatie hebben gerenoveerd of gewijzigd
  • Hun huidige elektrische installatie hebben uitgebreid

Of u nu een van deze handelingen heeft uitgevoerd, een NEN 1010 inspectie biedt de mogelijkheid om te verifiëren of uw installatie voldoet aan de essentiële veiligheidseisen.

Wilt u zeker zijn van de veiligheid van uw elektrische installatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Broeders Techniek u kan ondersteunen. Wij staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Nee, wij voeren alleen inspectiewerkzaamheden uit.

De prijsindicatie is afhankelijk van het aantal m² en het aantal verdeelinrichtingen (meterkasten). Vraag een vrijblijvend offerte aan om een beter beeld te krijgen of neem contact met ons op.

Na de inspectie ontvangt u binnen 14 dagen een volledige rapportage.

Nee, wij voeren alleen inspectiewerkzaamheden uit.

Binnen 48 uur offerte op maat

Neem contact met ons op

Vraag uw offerte aan

                                                       NEN 3140, NEN 1010SCIOS scope 12

Onderstaande velden alleen invullen indien opdrachtgever iemand anders is. Bent u de opdrachtgever? Klik dan op "volgende".
Onderstaande vragen invullen indien u "openveld" hebt gekozen bij opstelling PV panelen. Anders op "volgende" klikken.
Onderstaande velden alleen invullen indien opdrachtgever iemand anders is. Bent u de opdrachtgever? Klik dan op "volgende".