Passie voor elektrische veiligheid

Inspectie Elektrische Installatie van Bedrijfspanden en zonnepanelen

Veiligheid centraal

Bij Broeders Techniek staat elektrische veiligheid centraal, gedreven door de passie en expertise van Roy Broeders. Met een achtergrond als elektromonteur heeft Roy door de jaren heen aanzienlijke kennis en ervaring vergaard op het gebied van elektrische installaties. Zijn reis begon met praktische ervaring in het veld, waarna hij zijn horizon verlegde en zijn technische vaardigheden verder ontwikkelde.

Ervaren professional

Als een ervaren professional heeft Roy zich gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties, waarbij hij zich richt op cruciale normen zoals Scios Scope 12, NEN 3140 en NEN 1010. Deze inspecties vormen een essentieel onderdeel van het waarborgen van de veiligheid en conformiteit van elektrische installaties.

Referenties

Meer dan inspectie alleen

Bij Broeders Techniek gaan we verder dan inspecties; we streven naar een toekomst waarin elektrische veiligheid een vanzelfsprekendheid is. Roy Broeders en het team van Broeders Techniek verwelkomen u graag, met het engagement om uw elektrische installaties te beoordelen en te optimaliseren voor een veilige en duurzame werkomgeving.

Neem contact met ons op

Vraag uw offerte aan

                                                       NEN 3140, NEN 1010SCIOS scope 12

Onderstaande velden alleen invullen indien opdrachtgever iemand anders is. Bent u de opdrachtgever? Klik dan op "volgende".
Onderstaande vragen invullen indien u "openveld" hebt gekozen bij opstelling PV panelen. Anders op "volgende" klikken.
Onderstaande velden alleen invullen indien opdrachtgever iemand anders is. Bent u de opdrachtgever? Klik dan op "volgende".